Hypotheek Brondata

Hoe werkt het

Doorloop de onderstaande stappen, binnen een paar minuten heeft u een volledige financiële inventarisatie gedaan en heeft u een compleet beeld van uw relatie. Vraag aan uw relatie of hij samen met u inlogt met zijn DigiD op mijn.overheid.nl. Het tijdelijk opslaan van het wachtwoord in de browser vergemakkelijkt het inventarisatie proces. Lees meer over DigiD en veiligheid.

U kunt onder andere met het gratis programma Awesome Screenshot de data eenvoudig opslaan. Gebruik van dit programma werkt optimaal in de Google Chrome browser.

Inloggen

Mijn.overheid.nl

Hypotheekrapport met DigiD

Indien u gebruik maakt van de software van de Nationale Hypotheekbond dan kunt u de data direct importen en een financieel rapport maken.

Indien u vragen heeft over de website dan kunt u contact opnemen met de Nationale Hypotheekbond,

T: 020-7582111 / info@hypotheekbond.nl

Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website, informatie en getoonde websites van toepassing.

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die u, bezoekers en derden nemen op basis van informatie op de website zijn geheel voor eigen rekening en risico van de gebruiker of derden. Wij kunnen niet garanderen dat de getoonde websites foutloos of ononderbroken werkt.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de getoonde informatie en websites en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de gegevens op de websites en tools kunnen geen rechten ontleend worden.

Geen advies

De of via deze internet aangeboden informatie is bedoeld voor algemene doeleinden en mag niet worden gebruikt als vervanging voor advies. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico.

Gebruik van deze website is voor uw eigen rekening en risico.

www.hfbg.nl

Youtube